Hitta rätt partner

12231495_1273243649368040_1218403742_n

Många vill att jag ska skriva mer på min blogg kan jag läsa bland alla trevliga kommentarer här. Varför jag nu gör det på självaste julafton. Det jag försöker göra nu förutom att jag lever som jag lär med en Holistisk livstil, är att försöka hitta rätt partner för samarbete med mina 2 företag WebCoach LTD och WebCoach INVEST. Allt är förberett för att hitta en riktigt bra partner. Varumärkesskydd finns för WebCoach i USA i 10 år, samt stor europeisk bank.

Läs gärna mer om mig och mina övriga idéer på about me

Med stora resurser kan vi sannolikt bygga en modern app (= Helhetsprofil för elever ) som kopplar ihop människa och teknik på ett par veckar. Även om det kommer krävas lite av ett riktigt bra app-företag också. För det gäller naturligtvis att bygga appen så användarvänlig och bra som det är möjligt ifrån början.
tonåringar-smartphones
Självklart vill jag utveckla den för skolan i första hand, för det är där vi har framtiden. Och unga av idag är dessutom redan inne i ”apparnas” värld. Men det är ingen större konst att även göra en för vuxna. HELHETSPROFIL kan den helt enkel heta.

Poängen med en app är att det blir individen som avgör vad den vill göra åt sin situation efter medvetenhet uppnåtts. Genom att länka till diverse Youtubeklipp via en digital plattform ifrån riktigt bra experter inom området, i ett eget valt åtgärdsprogram. Vi människor vill gärna kunna kontrollera vad och hur vi lever våra liv. Det är liksom den frihetslängtan som finns inom oss sedan gammalt. Men vi har inte riktigt full koll på vad som är vad i hela vår komplicerade värld av idag, hävdar jag. Naturligtvis ska även statistik kunna användas av skola och företag genom appen. Men det ska INTE gå att identifiera personens data. Enbart för grupper som är mer än 20 st. Men själva utförandet skall kunna göras av individen hemma.
karta_gotland
Jag tror fortfarande Gotland är rätt plats att implementera denna ”metod” på. Med tanke på att Gotland har i stort sett samma demografi som vilken annan kommun eller delstat/land i hela västvärlden. Och få flyttar härifrån…Kan appen erbjudas gratis till alla elever ifrån högstadiet och uppåt borde vi kunna få ett intressant resultat, i en forskningsstudie på 3 – 5 år av ett oberoende universitet. Sedan går det att söka US-patent för appen ”Helhetsprofil för elever”, där marknaden och behovet är stort. Och fungerar det där..kommer även andra vilja följa efter…

Jag ser fram emot att träffa det företag som vill anta denna utmaning. Och tror det finns någonstans…”Vår framtid” är beroende av att må bra för att fungera bra. Och särkilt viktiga är INDIGO-barnen/vuxna, eftersom de sitter inne med våra framtida Hållbara lösningar.

För Planetens bästa alltså!

P.S Det går att följa mig på Facebook också. Ni känner nog igen mig där…Och min sida är öppen för alla som vill. Det är bara att GOOGLA mitt namn Lennart Bladh om du inte vill göra en vänförfrågan förstås. Och jag accepterar alla som vill bli vän med mig. Jag finns även på Twitter, Google och LinkedIn.

God Jul och Gott Nytt år!